De nieuwste voetbalschoenen van Adidas

Voor het voetbalseizoen 2016/ 2017 komt Adidas met een nieuwe collectie. Het Duitse sportmerk heeft drie nieuwe types voetbalschoenen op de markt gebracht. De nieuwe collectie Adidas voetbalschoenen bestaat uit de: X16, de ACE 16 en de Messi 16.

De X16: één van de lichtste voetbalschoenen ooit

De X16 is één van de lichtste voetbalschoenen ooit, omdat hij slechts 201 gram weegt. Deze voetbalschoen is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, oranje en blauw. Daarbij zijn er drie verschillende uitvoeringen voor verschillende ondergronden. Wereldberoemde spelers die op deze schoen spelen, zijn: Luis Suarez (Barcelona), Gareth Bale (Real Madrid) en Àlavaro Morata (juventus).

De nieuwste voetbalschoenen.
Nieuwste collectie voetbalschoenen van Adidas.

De ACE 16: gemaakt voor het pure balgevoel

De Adidas Ace 16 is er in drie verschillende uitvoeringen: de Ace 16.1, Ace 16+ Pure Control en Ace 16+ Primeknit. Deze schoen heeft geen veters, maar een enkelsok. Op de voorvoet is een honingraadstructuur gemaakt. Dit geeft meer balcontrole en verhoogt succes bij een schietkans. Bekende sterren die op de ACE 16 spelen zijn: Paul Pogba (Manchester United), Ivan Rakitić (Barcelona) en Manuel Neuer (Bayern München).

De Messi 16 past altijd

De Adidas Messi 16 is speciaal ontworpen voor Lionel Messi, sterspeler van Barcelona. Er zijn drie uitvoeringen van de Messi 16 op de markt gebracht. Er zijn schoenen voor gras, kunstgras en voor in de zaal. De Messi 16 voetbalschoenen zijn alleen in de kleur blauw verkrijgbaar. De Messi 16 heeft de veters aan de binnenkant. Het bovenwerk van de schoen is licht en nauwsluitend, zodat ze zich naar je voet vormen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.