Lekker comfortabel

De meeste mensen maken zich nogal snel zorgen om wat anderen van ze vinden. En dus zijn ze de hele dag extra op hun hoede. Voorzichtig dat ze geen gekke dingen zeggen of zich per ongeluk verstappen of struikelen. Ze houden zich braaf aan alle regeltjes, geschreven en ongeschreven. En zo zijn ze zich dan ook enorm bewust van hoe ze eruit zien. Haren netjes gedaan, nette kleren aan en bijpassende schoenen. En zo gaan ze dan op pad voor een lange dag werken. Eenmaal thuis gaan ze dan meteen in de relax modus: schoenen uit en pantoffels aan, pak uit of bh los en een comfortabele broek met een oud t-shirt erop, en de haren lekker los of in een nonchalante knot op het hoofd. Gek eigenlijk, dat we ervoor kiezen om ons te kleden in iets wat niet het meest comfortabel is, gewoon omdat anderen er anders iets van kunnen denken of zeggen. 

 

Neem een voorbeeld aan de kleine voetballers

Kinderen zijn veel minder bezig met wat anderen van ze zeggen. Vraag je aan je kind om zich netjes te kleden en de haren netjes te doen vanwege het kerstdiner of een verjaardag van een opa of oma, dan zullen ze dat met frisse tegenzin doen. Liever lopen ze de hele dag in trainingspakken rond. Dat is veel comfortabeler dan die nette broek. Bovendien is het minder erg als deze vies wordt of als je er per ongeluk een gat in valt. Zelf met een kleine scheur is een trainingspak nog prima te dragen. En gaan ze buiten rennen en voetballen met vriendjes en vriendinnetjes, dan is het jack snel uitgedaan en kunnen ze vrij rondrennen zonder het meteen veel te warm te hebben. 

sportpak
Op zoek naar een comfortabel trainingspak?

Meer dan zomaar een trainingspak

Toch is er wel degelijk een verschil in welk trainingspak je kind draagt. Zo zijn er bijvoorbeeld echte real madrid trainingspakken waar je kleine real madrid fan helemaal wild van wordt. Maar is jouw kleine voetbalfanaat geen fan van deze club, dan kun je maar beter een trainingspak zoeken van de club waar ze wel achter staan. Het hoeft niet eens een trainingspak te zijn. Er zijn natuurlijk ook van elke grote club gewoon voetbalshirts te koop. Eventueel aan te vullen met een bijpassend broekje zodat je een compleet tenue van de favoriete club kunt dragen. Ook handig voor de gymlessen, want de materialen die gebruikt worden zijn vaak erg comfortabel en flexibel. Dat zit lekker tijdens het rennen, springen, klimmen en klauteren. 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.