Op de website van Just be mindful kunt u terecht voor de Kettlebell Workout DVD

Waarom moet je nog een duur abonnement op de sportschool nemen, waar je verloop van tijd toch niet meer komt? Met deze thuis fitness DVD kan jij op een verantwoorde manier afvallen, je spieren trainen en je conditie verbeteren. In dit pakket krijg je DVD’s met allerlei waanzinnige oefeningen en een Kettlebell. Maak je nooit meer zorgen over je gewicht en uiterlijk dankzij deze fitness DVD incl Kettlebell.

 

Thuis of in de sportschool?

Of je thuis of in de sportschool traint, dat maakt in principe niet veel uit. Beide hebben zo hun voordelen. Als je thuis traint hoef je jezelf niet naar de sportschool te slepen, terwijl de sportschool weer het voordeel heeft dat je meer mogelijkheden tot je beschikking hebt en er geen kamer van je huis aan gewichten en toestellen op hoeft te offeren. Het is wel raadzaam om als beginner eerst een tijdje naar een sportschool te gaan. Niet alleen kan je op die manier rustig bekijken of het iets voor jou is zonder geld uit te geven aan gewichten en ander materiaal, het is ook een goede manier om er zeker van te zijn dat je de oefeningen goed uitvoert. Dit is erg belangrijk, want een verkeerd uitgevoerde oefening resulteert vaak in vervelende blessures. Iedere goede sportschool heeft getraind personeel rondlopen die je vol enthousiasme de basis van de verschillende trainingen en oefeningen zullen leren. Afvallen met krachttraining

 

Kettlebell als manier om af te vallen!

Door fanatiek te sporten kun je een dieet goed ondersteunen. Wist jij dat je met intensieve kettlebell oefeningen 400 calorieën kunt verbranden in maar 20 minuten. Probeer dat maar eens te bereiken met andere sporten of oefeningen. Met oefeningen met de kettlebell verbrand je niet alleen veel calorieën, het is ook nog een goedkope en laagdrempelige manier van sporten. Doordat de oefeningen inspanning vragen van verschillende spiergroepen, verbruikt je lichaam veel energie.

 

Krijg die strakke buik, billen en benen met de kettlebell workout

  • Jesse van de Velde kan je vertellen hoe je in 3 weken tijd een strakke buik krijgt met de kettlebell workout.
  • Door op de juiste manier 2 á 3 keer vanuit huis te trainen, zoals je woon- of slaapkamer kun je zeer snel resultaten behalen.
  • Je krijgt maar liefst 5 DVD’s om dit te realiseren via oefeningen, instructies, schema’s etc. Jesse begeleid jou persoonlijk naar een strakke buik, zonder het risico te lopen op vervelende blessures.

Meer informatie, omtrent deze aanbieding Beste thuis fitness programma

Ontdek alles over dit thuis fitness programma door deze aanbieding verder te bekijken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.