Sport zien in Londen

Het is een goede gedachte om niet een dag maar een lang weekend naar Londen te gaan. Er is te veel te bewonderen waardoor dat niet mogelijk is op een dag. Daarom is een lang weekend beter om ernaartoe te gaan. Je kan dan een goede route plannen om die zaken te gaan bezichtigen die je wilt zien. Het is niet alleen het bezichtigen van gebouwen wat je moet doen. Je moet ook bepaalde delen van Londen gaan bekijken. Daarbij mag de Chinese wijk zeker niet ontbreken.

Route
Wanneer je de Chinese wijk een bezoek brengt zal je eerst overweldigd worden door de drukte. Er komen daar zo ontzettend veel toeristen op af dat dat zelfs al een attractie op zich is. Alles wat je er ziet is Chinees. Ook de versieringen die men er heeft aangebracht. Deze zijn zeer mooi. Indien je er even in loopt dan zal je denken dat je in China bent.

Ook kan je tijdens de avonden heerlijk genieten in een van de vele restaurants. Houdt er wel rekening mee dat Londen een dure stad is. Ook het eten en drinken zijn er over het algemeen aan de dure kant.

Overdag wanneer je gebouwen wilt gaan bezichtigen is het verstandig om een route te plannen. Vergeet daarin zeker niet het Buckingham Palace, Tower Bridge, Westminster Abby en de Big Ben op te nemen. Er zijn natuurlijk nog veel meer hoogtepunten maar u moet er wel de tijd voor nemen. Denk aan de London Zoo, Dickens House, Harrods, London Eye, Hyde Park, St Paul’s Cathedral en 10 Downing Street.

Wanneer je naar het Buckingham Palace gaat in de maand augustus of september dan mag je in het gebouw. Het is het verblijf van de koningin. Het gebouw telt 775 kamers. Ook het wisselen van de wacht is een bezienswaardigheid.

Wanneer u een bezoek aan Wimbledon brengt, tijdens een grandslamtoernooi kunt u de belangrijkste tennisspelers ter wereld zien. Hiervoor heb je uiteraard wel Wimbledon tickets nodig. Het is het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld. Het is grootste grastennistoernooi. Tijdens het jaarlijkse grandslamtoernooi kunt u er veel beroemdheden ontmoeten. Het is zeker de moeite waard om er een kijkje te gaan nemen tijdens u verblijf in Londen.

Een bezoek aan Londen is een geweldige ervaring die je zeker, indien mogelijk, een of meerdere keren moet hebben gedaan in je leven.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.