Osaka hockeysticks, wie kent ze niet?

Welke hockeyer kent de Osaka hockeysticks niet? Het merk heeft de laatste jaren enorm aan bekendheid gewonnen en zet zijn opmars onverminderd voort. Alle producten die Osaka aanbiedt worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en bovendien zijn ze mooi voor het oog. Een Osaka hockeystick vind je in verschillende kleuren, lengtes, gewichten en verschillende types voor specifieke velden en spelers.

 

Fashion en hockey

 

Het hockeymerk Osaka werd in 2011 boven de doopvont gehouden. Osaka kijkt altijd vooruit naar de toekomst en heeft als hoofddoel het ideale evenwicht te vinden tussen hockey en fashion. Ondertussen kent bijna iedereen de Osaka hockeystick als een kwaliteitsvolle en mooie hockeystick. Osaka wordt in de hele nationale en internationale hockeywereld meer en meer een begrip. Het motto van Osaka is: “Why wanna fit in if you can stand out?”

 

Ruim aanbod

 

Kies je voor een Osaka hockeystick, dan kies je verstandig. Er is een ruim aanbod en dus voor ieder wat wils! De Osaka hockeysticks vind je meestal in opvallende designs die aansluiten bij het motto van het merk. Wit, blauw en grijs zijn kleuren die je vindt in verschillende winkels en webshops. Maar je vind evengoed een Osaka hockeystick in een strak design van zwart en felgroen. Ben je vooral op zoek naar een opvallend design? Ga dan zeker voor een Osaka hockeystick uit de Osaka Concept Series, de nieuwe lijn van het merk. Osaka biedt sticks aan voor zowel outdoor als indoor, én voor alle leeftijden. Voor de jeugd is er zo onder andere de Osaka 1.0 Junior wit 30 inch. Op zoek naar het topmodel van Osaka? Dat is ongetwijfeld de Osaka Pro Tour Limited LTD!

 

osaka hockeysticks

 

Prijs

 

Ook je portefeuille wil zijn zegje doen en daarom is het goed om weten wat een Osaka hockeystick nu precies kost. De meeste sticks situeren zich in de prijsklasse van 100 euro tot 200 euro. Voor dit prijskaartje krijg je uiteraard kwaliteit, degelijkheid en een prachtig design in de plaats.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.