Booom Energierepen

Hallo, zal mij even voorstellen, mijn naam is Kim Bakker en kom uit Amsterdam. Tijdens mijn werk (ben visagiste) krijg ik vragen van meiden over sport, omdat ze aan mijn uiterlijk en verschijning kunnen zien dat ik aan sport doe. Zo ben ik op het idee gekomen om e.e.a. te combineren en een sport en beautyblog te maken met de naam www.sportenbeautyblog.nl. Doe aan fitness en dan vooral krachttraining en zit er zelfs aan te denken om aan een bikini wedstrijd mee te doen, maar twijfel nog. Ben niet zo extreem om al dagen van te voren mijn maaltijden te maken en alle macro’s en calorieën te tellen. Heb nu juist een goede balans gevonden, waar ik lekker en goed eet en langzaam progressie zie. Als ik aan een wedstrijd mee zou doen, moet ik eraan geloven. Dus, als het zo ver is…..zal dat ook in mijn blog terug te vinden zijn.

IMG_0516

Omdat Moniek ook een leuke blog over sport heeft, hebben we samen besloten elkaar een handje te helpen. Zo heeft Moniek een stukje geschreven op mijn blog en ben ik aan de beurt en dacht dat het ook gelijk leuk zou zijn in combinatie met een winactie.

ZOALS JULLIE IN MIJN BLOG KUNNEN ZIEN, HEB IK ONDERTUSSEN VAN ALLES UITGEPROBEERD ALS HET OM PROTEINE REPEN,KOEKJES,CAKEJES EN SNOEPJES GAAT. DIT KEER TESTEN WE ENDURANCE BOOOM PURE ENERGIE BAR.

Het is niet echt een proteïne reep, maar meer een energie reep. Er zit wel proteïne in verwerkt, maar deze reep is ideaal voor rondom de training Het leuke is dat ik een aantal mensen blij kan maken door middel van een winactie, maar eerst wat mijn ervaring is met deze reep. Booom Energierepen bevatten diverse essentiële voedingsstoffen die een sporter nodig heeft tijdens een intensieve inspanning. De reep is ook makkelijk mee te nemen tijdens training, smelt namelijk niet en is niet temperatuur gevoelig. De smaak is lekker, banaan maar proefde ook een vleugje kokos, hoewel ik dat niet op de ingrediënten lijst kon terug vinden. De reep is niet overdreven zoet, wat ik wel vaak van fruitsmaakjes vind.

De reep is ontwikkeld met inspraak van topsporters en is dan ook rijk aan Magnesium,Calcium,Kalium en Koper en BCAA’s (uit de amandelnoten) en genoeg andere vitamines. Heel veel energie repen laten het insulinepeil zeer snel stijgen, wat je dan krijgt is dat je snel een rush krijgt en dat de energie afgifte verminderd en de brandstof op raakt.

Booom Energie Reep laat de bloedsuiker spiegel geleidelijk toenemen en zo hou je gedurende langere tijd een constante energie behoud. Precies wat je nodig hebt als sporter.

 Voedingswaarden 40g – 100g

ENERGIE

173,9 Kcal / 727,8kJ

KOOLHYDRATEN

19g – 49g

 SUIKERS

15g – 37g

 EIWITTEN

4g – 11g

 VET

8g – 21g

 — WAARVAN VERZADIGD

2g – 0,6g

— Omega 3 (0,6%) Omega 6 (3%)

 VOEDINGSVEZEL

3g – 6g

CALCIUM

50mg – 125mg

 MAGNESIUM

50mg – 125mg

HOE KUN JE DEZE REPEN WINNEN?

Lijkt het je ook lekker om deze Booom energierepen uit te testen. Dan is het heel makkelijk! Enige wat je hoeft te doen is dit bericht delen. Dat kan op Facebook of Instagram. Ga naar sportenbeautyblog.nl zet daaronder je naam met welk account je te vinden bent zodat kim het kan controleren. Ze mag 5 mensen blij maken met 5 repen. Op 29 februari maak ik de winnaars bekend! Sportenbeauty is  haar FACEBOOK  pagina en kim1975 is haar INSTAGRAM account Ben je ongeduldig en je wil ze al proeven. Surf dan naar MEDIBIB.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.