De beste basketballer aller tijden

Wat vindt Michael Jordan?

Michael Jordan, deze naam zul je vast en zeker kennen, een basketballegende geboren op 17 februari 1963 en inmiddels 53 jaar oud. Hij wordt beschouwd als de beste basketballer aller tijden en staat bekend als een speler die niet bang is om zijn zelfvertrouwen te tonen op het veld. In een interview met ‘the undefeated’ vertelde hij dat hij zichzelf niet de beste basketbalspeler vindt. Zo vertelde hij in het interview; “Om te zeggen dat ik beter ben dan de voorgaande basketballegendes, is een mening die ik accepteer. Maar als je het mij vraagt, zou ik nooit zeggen dat ik de beste speler ben.” en “ik vind het respectloos tegenover WIlt Chamberlain, Jerry West en alle andere basketballegendes. Ik heb nooit de kans gehad om tegen hen te spelen.” Michael Jordan vindt zichzelf niet de beste speler en heeft grote bewondering voor oud legendes Wilt Chamberlain en Jerry West, maar hij is wel de grootste en bekendste NBA-speler aller tijden. 

Michael Jordan zijn enorme springvermogen, laten zien door slam dunks uit de vrij worplijn in Slam Dunk contest, leverde hem de bijnamen ‘Air Jordan’ en “ His Airness “ op. Dit zal je vast bekend voorkomen, Air Jordan wordt namelijk gebruikt bij alle Jordan Basketbalschoenen en is tegenwoordig erg populair. 

jordan basketbalschoenen
jordan basketbalschoenen kopen

 

Hoe denkt Lebron James hierover?

Ook deze naam zul je niet onbekend in de oren klinken, een Amerikaanse basketbalspeler geboren op 30 december 1984 en inmiddels 34 jaar oud. Lebron James voelt zich de beste basketballer ooit, dit zegt hij in zijn eigen documentaire ‘King James’. De overwinning in 2016 van de NBA met Cleveland Cavaliers beschouwt hij als de grootste prestatie die ooit is neergezet in de basketbalcompetitie. “Dit was de enige keer in mijn carrière dat ik dacht: nu heb je echt iets speciaals gedaan. Het heeft me de grootste basketballer aller tijden gemaakt” Aldus James. Zelf heeft hij een grote bewondering voor zijn laatst overleden vriend en basketbal speler Kobe Bryant. Hij voelt zich vereerd als mensen zijn naam noemen in combinatie met die van Kobe Bryant. “Hij is een van de grootste basketballers aller tijden. En een van de allerbeste spelers van de Lakers.” 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.