Het aanschaffen van een rubberboot

Een gemakkelijk op te bergen lichtgewicht rubberboot met zogenaamde “tubes” gevuld met lucht, zijn zowel met een benzinemotor als elektromotor een leuke aanwinst voor uw avonturen op het water. U bent opzoek en wilt de geschikte rubberboot kopen voor uzelf, het gezin of uw bedrijf? Welk erkend bedrijf bied het juiste advies en waar moet u vooral op letten?

Advies bij het kopen van een rubberboot

Gaat u toeren op vakantie of zoekt u een bijboot? Stel uzelf deze vragen voor u een rubberboot aanschaft. Als u een bijboot aanschaft, let er dan vooral op dat de boot bevestigingspunten heeft om aan uw grote boot te bevestigen. Gaat u met het gehele gezin op vakantie? Let er dan op dat u een rubberboot aanschaft die een lange levensduur heeft. Gaat u toeren met een rubberboot? Dan wilt u waarschijnlijk hoge snelheden maken en lange toertochten tegemoet gaan op het water. Dan is de RIB boot hier het meest geschikt voor.

Van plan een rubberboot te kopen?


De juiste motor voor uw rubberboot

Tegenwoordig zijn er genoeg bootbezitters die overstappen op elektrische motoren. De reguliere grotere boten zijn hier helaas momenteel nog te zwaar voor. Bedenk bij het aanschaffen van een rubberboot of u kiest tussen een verbrandingsmotor of de elektromotor. Met de kleinste buitenboordmotor mag u zelfs zonder vaarbewijs te water. Er zijn merken zoals Honda, Suzuki, Mercury en Evinrude E-tec die de keuze mogelijkheden voor u lastig maken. Maar hier zijn altijd erkende bedrijven voor om u mee te helpen.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het kopen van uw rubberboot?

Verkopers bieden uitgebreid advies over de eigenschappen van rubberboten en de combinaties met buitenboordmotoren. Met een breed assortiment aan diverse modellen en nieuwe modellen wilt u uiteraard de juiste keuze voor uw rubberboot. Ga naar de officiële dealer van de beste merken voor een uitgebreid assortiment en gratis vrijblijvend advies.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.