Hockeysokken en hockeytassen

Of je nu hobby-speler of prof bent, voor iedere sporter is een goeie uitrusting van groot belang. Hoewel we er bij de aankoop allemaal wel op letten dat onze uitrusting mooi is, mogen we ook niet voorbij gaan aan het feit dat deze ook degelijk en duurzaam moet zijn.

Hockeysokken:

Als we het over hockeysokken hebben moeten we ervoor zorgen sokken uit te kiezen van een goede kwaliteit die je het nodige comfort geven tijdens het sporten. Zo moeten de sokken van een stof vervaardigd zijn die vochtregulerend is en die voldoende houvast bieden (dit om blessures zoals blaren en schuurwonden te vermijden). Vandaag de dag bieden vrijwel alle grote merken sokken aan die specifiek op jouw sport gericht zijn, zo ook voor hockey. De meeste grotere sportzaken hebben van de lokale clubs de hockeysokken in de juiste kleur beschikbaar. In veel gevallen zelfs op voorraad, maar anders kunnen de juiste sokken altijd besteld worden.

Hockeytas:

Ook hockeytassen zijn in verschillende uitvoeringen en van verschillende merken beschikbaar. Het ligt veelal aan je persoonlijke voorkeur of je kiest voor tassen waar je je volledige uitrusting in kwijt kan of dat je liever een aparte tas hebt voor je sticks en eentje voor je ander materiaal. De meeste tassen hebben verschillende compartimenten zodat je je gerief op een ordelijke manier kan opbergen en nooit moet zoeken. Let er bij de aankoop wel op dat je tas vervaardigd is uit stevig materiaal dat vocht tegenhoudt en geschikt is voor buitenomstandigheden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.