Ronald Koeman Day

Zaterdag is het Ronald Koeman Day

De supporters van voetbalclub Southampton hebben aanstaande zaterdag uitgeroepen tot Ronald Koeman Day. Aanstaande zaterdag speelt Southampton tegen Tottenham Hotspur om de zesde plek in de Premier League. Dit is tevens de dag dat Mauricio Pochettino bij Southampton terugkeert van Tottenham.

Waarom Koeman Day?

Voor veel mensen presteert Southampton dit jaar boven verwachting. De club speelde vorig jaar nog tegen degradatie en is na dat jaar ook flink leeggekocht. Met een nieuwe trainer en een aantal nieuwe spelers, draait Southampton verrassend goed dit jaar. Dit succes is dus onder meer aan Koeman te danken. Koeman wordt echt op handen gedragen. Er zijn zelfs speciale ‘Ronald Koeman Day’ t-shirts met nummer 4 op de markt.

Een wedstrijd van Southampton bijwonen?

Het is een geweldige sfeer bij Southampton. Een mooie club met een goede ambiance. Ideaal om eens een wedstrijd van bij te wonen. Voetbalreizen Southampton zijn sinds de komst van Koeman erg populair geworden. Ook voor jou kan dit dus een mooi uitje worden. Een weekendje weg met wat vrienden of kennissen richting Engeland. Voetbalreizen naar Engeland zijn altijd onvergetelijk. De sfeer is daar zo veel anders dan wij gewend zijn. De beleving is veel groter. De mensen zijn veel betrokkener. Kortom voetbalreizen om nooit te vergeten.

Zelf voetbalreizen organiseren?

Het is niet ideaal om zelf voetbalreizen te organiseren, wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Voor de wedstrijdkaarten heb je vaak een clubcard of lidmaatschap nodig. Daarnaast is het belangrijk om de omgeving goed te kennen. Laat het organiseren daarom over aan een specialist. Zo kan jij volledig genieten van de voetbalreis.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.