Trampoline springen

Iedereen heeft wel eens op een trampoline gesprongen en de meeste mensen onder jullie zullen het ook leuk hebben gevonden. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld eens bij vrienden hebt gesprongen en dat je nu ook een trampoline in huis wil. Dat is zeker een leuk en goed idee, maar er zijn wel een paar dingen die je zeker moet weten.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Als je een trampoline in huis wil heb je er ook zeker de ruimte voor nodig. Misschien wil je een kleine trampoline voor één persoon die je dan overal in je huis of tuin kan neerzetten, maar misschien ligt je voorkeur eerder bij een grote trampoline en dan moet je wel rekening houden met de nodige ruimte. Woon je in de stad en heb je daardoor een iets kleinere tuin, dan zal je misschien niet een supergrote trampoline kunnen kopen, omdat je natuurlijk ook nog gewoon in je tuin wil zitten en kunnen genieten van het mooie weer. Maar als je een grote tuin hebt is het natuurlijk altijd leuker om een grote trampoline te hebben.

trampoline springen
Een trampoline aanschaffen

Zijn er gevaren?

Bij het gebruik van een trampoline kunnen er natuurlijk altijd dingen mislopen. Zeker als het toestel vooral wordt gebruikt door kleinere kinderen, omdat ze zelf de gevaren niet inzien. Het is ook altijd belangrijk om een net rond je trampoline te hebben, zodat je er niet uit kan vallen tijdens het springen. Uiteraard is het mogelijk om een trampoline te kopen zonder net als je bijvoorbeeld al veel ervaring hebt of omdat je dit gewoon niet leuk vindt, maar voor beginnelingen is het toch beter aan te raden.

Hoeveel kost dit nu?

Een trampoline is natuurlijk een groot toestel, je kan dus ook verwachten dat de prijzen hiervan niet extreem laag zijn. De prijs hangt ook een beetje af van het merk en de kwaliteit. Zo kan je er bijvoorbeeld vinden van €200 of van €1000. De trampolines voor één persoon zijn wel goedkoper. Hiervan kan je al een goede vinden vanaf €100.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.