Ruimtegebrek door je fiets is verleden tijd!

Wielerliefhebbers die niet beschikken over een tuin, schuur of garage hebben al gauw vaak een probleem met de opslag van hun fiets. Een wielrenfiets is namelijk niet goedkoop, dus wil je die ergens veilig bij je thuis kunnen stallen. Om hem nou midden in de woonkamer te zetten als je al krap zit met je woonruimte is nou ook niet echt ideaal, dus daar heeft Stasdock iets op bedacht. Zij hebben een ophangsysteem voor fietsen ontworpen waarmee je het probleem van ruimtegebrek snel oplost. Lees er hier alles over! 

Het creëren van extra ruimte

Het ophangsysteem werkt als een beugel die je aan de muur hangt en waar je vervolgens je fiets aan kunt hangen. Een muur is eigenlijk namelijk een grote zee van ruimte die je niet altijd goed benut buiten het ophangen van decoratie.Met dit ophangsysteem van Stasdock ga je efficiënter met die ruimte om. Als je je fiets hier ophangt, gaat er dus bijna geen woonoppervlakte verloren! Een fiets in de woonkamer hoeft er dus niet altijd voor te zorgen dat er bijna geen woonruimte overblijft.

Ophangsysteem voor uw fiets

Nooit meer zoeken naar waardevolle spullen

Een ander bijkomend voordeel van de ophangbeugel is dat het een handige plek is om al je waardevolle spullen op een plek te bewaren. Er is namelijk een speciale plek inbegrepen waar je dingen zoals je sleutels veilig en overzichtelijk kan opbergen. Zo heb je dit altijd op dezelfde plek klaarliggen en hoef je nooit meer uren te zoeken voordat je eindelijk eens op pad kan. Daarnaast is het voor de wielerliefhebbers ook een ideale plek om de helm en wielerschoenen te bewaren. Er is namelijk zelfs een handig haakje om je schoenen aan op te hangen. Nooit meer struikelen over losliggende schoenen door de kamer!

Super originele decoratie

Wat je in huishoudens vaak aan de muur ziet hangen zijn schilderijen of foto’s. Bij wielerliefhebbers zie je hier dan bijvoorbeeld een foto van een fiets hangen. Waarom zou je kiezen voor een foto of schilderij als je ook voor een echte fiets aan de muur kan gaan? Dat is pas origineel. De ophangbeugels zijn in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen, dus er past altijd wel een beugel in jouw interieur. Een echte fiets aan de muur is toch veel vetter dan een doorsnee foto of schilderij van een random fiets? Show je eigen pracht en praal met trots aan je bezoekers!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.