Inlegzooltjes voetbalschoenen

Heb je nieuwe voetbalschoenen nodig en wil je afwijken van het type schoen dat je al had? Let dan goed op de pasvorm. Iedere schoen zit anders om je voet heen, dat verschil zie je zelfs binnen hetzelfde merk. Ieder paar schoenen is uniek, het is dus belangrijk om goed te passen voordat je iets aanschaft. Of de schoen lekker zit is van vele factoren afhankelijk. Van welk materiaal is de schoen gemaakt, welke vorm en welke maat heeft de schoen? Niets is zo vervelend als het sporten op schoenen die net niet goed zitten.

Laat je adviseren

Koop je nieuwe schoenen bij voorkeur in een winkel. De verkoper kan je adviseren welke schoen het beste bij jou voet past. Hij kan ook voelen of de schoen goed zit wanneer je deze aan hebt. Zelf kun je dit allemaal net niet goed genoeg. Om een schoen goed te passen sta je bij voorkeur rechtop, het liefst ren je er ook een stukje mee. Heb je last van omlaag zakkende voetbal sokken, dan is het gebruik van sokkentape voor voetbalsokken een goede oplossing. Sokkentape is speciale tape die je voetbalsokken netje ophoog houden.

Inlegzooltjes

Bij sommige mensen komt het voor dat ze met hun voeten altijd in een tussenmaat zitten. Of ze zijn verzot op een bepaald merk dat ze niet kunnen loslaten, maar dit heeft net niet de juiste pasvorm en maat. Je zou bij wijze van spreke maat 43,5 nodig hebben, maar er is enkel 43 en 43,75. Dit soort gevallen komt voor. Hiervoor kun je kiezen voor inlegzooltjes. Hierdoor kom je iets hoger in de schoen te zitten met je voet, waardoor de ruimte smaller wordt en de schoen beter aansluit. Let wel op het soort inlegzooltje dat je wilt kopen. Bij het sporten kun je het beste verkoelende of luchtende inlegzooltjes kopen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.