Zorgverzekering voor sporters

Ben jij ook een sportfanaat? Dan ben je vast en zeker gezond en niet vaak ziek. Maar ook sporters lopen een gezondheidsrisico. Sporters hebben namelijk vaak last van blessures en in dat geval kun je baat hebben bij een aanvullende verzekering. Sport medisch advies komt regelmatig voor in de aanvullende verzekering en hieronder vallen onder meer sportmedische behandelingen, sportkeuringen, sportmedisch consult en sportmedisch onderzoek.

Zorgverzekering en fysiotherapie
Sporters zijn over het algemeen geregeld bij de fysiotherapeut te vinden. Ook zonder dat je een directe blessure hebt, kan de fysiotherapeut jou namelijk goed helpen. Je kan bijvoorbeeld worden geadviseerd over het voorkomen van blessures. Bij de zorgverzekering die UnitedConsumers aanbiedt, is in elke aanvullende verzekering ruimte gemaakt voor een budget voor beweegzorg. De grote van het budget is afhankelijk van de aanvullende verzekering die je kiest. Sinds een tijdje kan het budget voor beweegzorg ook worden ingezet voor het zogenaamde Fysio Online. Dit is een programma dat consulten bij de fysio combineert met sessies die je zelf kunt volgen, online!

Sportschool en de zorgverzekering

Met de zorgverzekering die UnitedConsumers aanbiedt, kun je korting krijgen bij de sportschool en deze korting kan voor sommige sporters oplopen tot wel €20,00 in de maand. Op deze manier kun je met korting naar de sportschool, sporten was nog nooit zo leuk!

 

 

 

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.